Inici

 

Benvinguts a aquesta secció renovada de la web de l’Institut Gabriel Ferrater i Soler. En aquest blog trobareu informació relativa a la prevenció de riscos laborals i al pla d’emergència del centre. L’estructura és la següent:

A la pàgina principal aniran apareixent les “entrades”, amb informacions puntuals i  notícies relacionades amb la seguretat i la prevenció de riscos, així com actualitzacions del pla d’emergència.

A les pàgines del menú superior teniu una visió global dels continguts fixes del blog:

  • Què fer si…? Com actuarem en cas d’un risc, d’una emergència, d’un accident, si sona l’alarma….
  • Pla d’emergència: en format pdf podeu consultar la versió completa del Pla d’emergència, un extracte preparat per a la difusió del pla com a activitat de tutoria i els plànols de l’edifici amb els itineraris senyalitzats d’evacuació
  • Seguretat alumnat: com hem d’actuar en cas d’indisposició o accident d’un alumne en horari lectiu, i altres informacions relatives a la seguretat dels alumnes.
  • Seguretat professorat – PAS: com hem d’actuar en cas  accident o risc laboral en horari lectiu, i altres informacions relatives a la seguretat del professorat i personal d’administració i serveis.
  • Telèfons d’emergència
  • On som?

Us agrairem qualsevol observació o suggeriment que ens ajudi a millorar la prevenció de riscos i la seguretat en el centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: